Adidas Becknarväska

Här hittar du några typer av Adidas becknarväska

Adidas becknarväska lista

Adidas becknarväska
  • Adicolor Sling Bag

Denna väska är gjort i återvunnit material. Den kommer fullända vardagslooken till fullo. Den har plats för precis allt du behöver och är smidig att ha med sig. Den har även en snygg logga som gör en sportig look.

Adidas becknarväska
  • Adicolor Branded Webbing Waist Bag

En liten större variant av axelväska. Men inte för stor heller. Perfekt för när du inte orkar ha med dig en hel ryggsäck. Den har dubbla fickor så du rymmer alla dina småsaker. Även snygga loggor på axelbandet.

Adidas becknarväska
  • Adicolor Classic Festival Bag

Denna väskan är perfekt för dig som ska på festival. Smidig och liten och perfekt för just din mobil och eventuella andra småsaker. Med denna så blir din outfit helt klar till festivalen.

Adidas becknarväska
  • Monogram Festival Bag

En väldigt unik design på en väska med jättesnyggt grafisk tryck av Adidas loggan över hela väskan. Men den här så kan du verkligen visa upp att du älskar att bära Adidas.

Adidas becknarväska
  • Vintage Mini Bag

En Adidas becknarväska som representerar 3-Stripes sport. Den hyllar det igenom texten på 3 olika språk. I den här väskan kan du förvara dina viktigaste småsaker.

Adidas becknarväska
  • Classic Organizer Bag

Det här är en perfekt becknarväska för vardagslivet, som när du är ute och går så kan du ha mobilen där eller liknande diverse saker. Du kan röra dig smidigt framåt med väskan över axeln.

Adidas becknarväska
  • Future Icons Waist Bag

En unik Adidas becknarväska som har de klassiska 3 strecken som är väldigt vanligt för Adidas. Såklart med den klassiska loggan så kommer du självklart se bättre ut med den på dig.

Adidas becknarväska
  • Velvet Waist Bag

En liten större variant av en Adidas becknarväska. Men ändå smidig att ha med sig överallt. Då den passar snyggt in överallt på kroppen. En lite mer unik look med de guldiga detaljerna som passar så bra med svart.

Adidas becknarväska
  • Y-3 Vest Bag

En väldigt annorlunda väska från de andra varianterna men ändå väldigt snygg trots den är mycket större. Här har du en väska om du verkligen vill stå ut från mängden. Y-3 märket är i silikon vilket gör den ännu snyggare.

Adidas becknarväska
  • Adicolor Classic Waist Bag

En väldigt klassisk Adidas becknarväska med de 3 sträcken på bandet så att man verkligen ser att det är Adidas. Den här är för dig i vardagen om du gillar att ha något snyggt men ändå typiskt Adidas.