Hugo Boss Becknarväska

Här hittar du några olika typer av Hugo Boss becknarväska

Hugo Boss becknarväska lista

Hugo Boss becknarväska
  • Hugo Boss geometrisk tryck reporter axelväska

En väska som är tillverkad i 100% återvunnen nylon. Den har ett geometriskt tryck som gör att den ser väldigt bra ut. Samt att den även har ett justerbart armband. Det är en klassisk Hugo Boss väska som visar att du gillar Hugo Boss.

Hugo Boss becknarväska
  • kuvert väska med geometriskt tryck.

Denna väska är väldigt populär och har även ett väldigt unikt och fint geometriskt tryck med ett tillbehörande tvåfärgat armband. 

Hugo Boss becknarväska
  • Strukturerad nylon kuvert väska med pixel logga

En sportig Hugo Boss becknarväska som har ett justerbart axelband, samt en väldigt unik logga som är pixelerad.

Hugo Boss becknarväska
  • Kuvertväska med axelband logga.

En becknarväska av Hugo Boss som är designad med ett justerbart axelband som är tvåfärgat med upprepade logotyper. Det är en liten annorlunda design då den är lite sne men ändå väldigt snygg att ha på sig.

Hugo Boss becknarväska
  • Kuvertväska med av matt tyg med logo på dragkedjan

En Hugo Boss becknarväska som är designat i ett mjukt tyg som är matt. Den har en väldigt unik design med loggan på dragkedjan. Samt så har den ett justerbart armband.

Hugo Boss becknarväska
  • Återvunnen nylon midjeväska med pixel logga

En trendig bälteväska från Hugo Boss. Den har en logga som är pixelartad vilket gör att den ser väldig snygg ut. Den har även en matt effekt.

Hugo Boss becknarväska
  • Återvunnet nylon reporter axelväska med grafisk design av Maxim Zhestkov

En väldigt clean Hugo Boss becknarväska som har en väldigt unik logga som inget annat. Den står ut från mängden kan man säga. Om du letar efter något som är helt unikt så har du det här.

Hugo Boss becknarväska
  • Midjeväska av återvunnet nylon med geometriskt tryck

En väldigt fin midjeväska från Hugo Boss som är väldigt trendig med sitt geometriska tryck över hela väskan. En väldigt klassisk Hugo Boss becknarväska som inte står ut för mycket.

Hugo Boss becknarväska
  • Kuvertväska i strukturerad nylon med silikontryckt logga

En sportig becknarväska av Hugo Boss som är gjord i strukturerad nylon. Den har en silikontryckt logotyp och randiga konstverk.

Hugo Boss becknarväska
  • Mono-rem väska med logotyp och japansk ideogram

En trendig väska som är designad med rem för mångsidighet och urban stil. Den har en väldigt unik look och en väldigt snygg logga i mitten. Kan passa för dig som gillar lite annorlunda.