Klockor & Smycken

armbandsur silver
klockia logo

Vilken klocka eller armbandsur du än spanar efter är vi nästan helt säkra på att du kommer kunna hitta den hos Klockia. De har guldklockor och exklusiva klockor av de flesta stora varumärkena. Här hittar du även smycken i silver och guld.

Guldfynd har klackringar och halskedjor i guld och silver. Som deras namn tyder på hittar du smycken av äkta guld till bra priser, dessutom är utbudet bra på ringar och armlänkar. Vi kan verkligen rekommendera dem!

Guld, silver eller kanske något med äkta diamant? Riktig kvalité kostar, men att äga ett exklusivt smycke kan få en att känna sig som en kung. Hos Albrekts Guld shoppar du högklassiga ringar, länkar, kedjor och armbandsur.

Billigare än såhär blir det inte. Är du ute efter en snygg klocka till ett riktigt bra pris är Ur & Penn ditt bästa alternativ. Som om inte det vore nog kan du även köpa silver klackring här. Klicka för att komma direkt till deras utbud!

Caliroots har förstått det här med smycken som är avslappnade men ändå utstrålar klass. Våra favoriter är ringarna från All Blues och deras utbud av Tom Wood klackringar.

Trendiga klockor i skandinavisk design, det är vad som kännetecknar Triwa. Hos dem kan du hitta spännande modeller och kollektioner för dig som vill göra ett statement. Spana in deras armandsur som är tillverkade av återvunna vapen!

Om det är något vi älskar så är det tidlöst mode. En Casio klocka med analog eller digital urtavla kan aldrig gå fel. På Stayhard finns klockor i alla prisklasser samt smycken som funkar bra både till vardags och till fest.

Vad är klockan?

Livet på språng kräver att du har koll på vad tiden är, men ärligt talat är det snyggt också. Vissa fin tech människor gillar sin smart watch som håller koll på det ena och det andra, det är allt från puls till väder och massa annat, men en del vill bara ha en klassisk snygg klocka kanske i silver, guld eller guldfärgad fake. Vad du föredrar är din ensak och vi tänker inte lägga oss i vad du gillar och inte. Det viktigaste för oss är att vi får hjälpa dig hitta bäst pris på klockor online.

En del vill att klockan ska sitta tight och andra vill att den ska sitta löst över handleden. Vissa vill att länken ska vara tjock och bred så att den syns ordentligt, andra vill bara att den ska synas lite diskret. Du kan byta ut länken på klockan till en ny om du vill, till exempel om den börjar tappa sin glans. Du kan också putsa den men då måste du först kolla upp vad det är för material, om din klocka är äkta guld eller inte.

Klockor av olika märken

Precis som vilket annat klädesplagg eller accessoar som helst kommer armbandsur och klockor i olika prisklasser och märken. I många fall är en dyr klocka en bra investering då de till skillnad från en tröja faktiskt stiger i pris om den hålls i ett bra skick och är av ett exklusivt märke. Några av de stilrenaste enligt oss är Gucci klockor, Armani klockor och klassiker av märket Rolex eller Breitling. Sen är det ju aldrig fel med en snygg Adidas klocka heller. Letar du efter en schysst klocka finns vi här för dig så du hittar bäst pris online.

Klackringar i olika prisklasser

En del letar efter ringar man kan ha, kanske en ring med en svart sten, så kallad klackring. Varför inte skaffa dig en likadan? Vi på becknarväska.se älskar klackringar och tycker att alla borde ha en egen, kanske i guld kanske i silver. Det är upp till dig. Vissa av klackringarna är bredare än andra, en del har mönster på sig runtomkring medan andra är mer plain. Det finns både dyrare och billigare varianter, välj den som du känner dig mest bekväm i. Guld symboliserar makt och svart symboliserar auktoritet. Kanske är det därför klackringar är så omtyckta bland oss som är på språng.

Halskedja i olika storlekar

Kanske vårt tids mest klassiska smycke som det inte går att komma runt. De är helt enkelt alltid stilrena och vill du vara riktigt stilig kombinerar du några olika i olika storlekar. Det finns tjocka varianter och tunnare, i äkta guld och silver men också i nickel och andra guld- och silverliknande material. Kolla alltid när du köper om den är äkta eller fake guld.